do

Dai un like, si primesti toate noutatile pe facebook

Get this Here

joi, 8 august 2013

Frittata cu pesto şi brânză de capră

 

Ingrediente

4 cartofi medii (aproximativ 600g), tăiaţi în felii subţiri
1 căţel de usturoi, tocat fin
8 ouă, bătute uşor
1 lingură ulei de măsline
100g rulou brânză de capră, feliat
3 linguri de pesto
1 mână de rucola
salată de roşii şi busuioc, pentru servit (opţional)

Mod de preparare

  • 1. Se fierb cartofii în apă sărată timp de cinci minute, până se înmoaie. Între timp, se încinge cuptorul la 220° C/gaz 7. Se amestecă usturoiul cu ouăle, se asezonează, apoi se adaugă cartofii scurşi.
  • 2. Se încinge uleiul într-o tigaie care poate fi dată şi la cuptor. Se adaugă amestecul de ouă şi cartofi. Se ţine pe foc mic cinci minute sau până s-a închegat frittata în proporţie de două treimi. Apoi se dă la cuptor, până se coace complet.
  • 3. Se aranjează brânza de capră pe marginea frittatei şi se stropeşte cu pesto. Se adaugă rucola şi se serveşte cu salată de roşii şi busuioc, după preferinţe.
  • 4. V.N per porţie: 426 kilocalorii, 23g proteine, 26g grăsimi, 8g grăsimi saturate, 25g carbohidraţi, 2g fibre, 1g zahăr, 0,9g sare
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu