do

Dai un like, si primesti toate noutatile pe facebook

Get this Here

miercuri, 7 august 2013

Tăieței japonezi cu dressing de susan

 Ingrediente

200g de tăieței soba
100g de mazăre proaspătă tânără, cu păstăile tăiate pe jumătate
1 ardei gras roșu, curățat de cotor și feliat subțire
½ castravete, feliat subțire cu economul (decojitorul de cartofi)
2 lingurițe semințe de susan, prăjite

PENTRU DRESSING
2 linguri de tahini (pastă de susan)
2 linguri sos de soia
2 linguri oțet de orez
1 lingură de zahăr

Mod de preparare

  • 1. Mai întâi se face dressingul. Se amestecă pasta de susan cu două linguri de apă, apoi se adaugă sosul de soia, oțetul de orez și zahărul. Se lasă deoparte.
  • 2. Se fierb tăiețeii conform instrucțiunilor de pe pachet, apoi se scurg și se clătesc bine sub jet de apă rece. Se împarte cantitatea de tăieței în două boluri. Peste ei se presară ardeiul, mazărea și castravetele. Chiar înainte de servire, se adaugă dressingul și semințele de susan prăjite.
  • 3. V.N. per porție: 474 kilocalorii, 16g proteine, 21g grăsimi, 3g grăsimi saturate, 55g carbohidrați, 7g fibre, 24g zahăr, 2,9g sare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu