do

Dai un like, si primesti toate noutatile pe facebook

Get this Here

miercuri, 7 august 2013

Salata Roquefort cu sos vinegreta


Ingrediente

- Ardei gras 50 gr
- Ceapa rosie 50 gr
- Mix de salata 200 gr
- Para 100 gr
- Branza Roquefort 80 gr
- Rosii cherry 100 gr
- Lamaie 10 ml
- Scortisoara 2 gr
- Vin rosu demidulce 100 ml
- Zahar 50 gr
Ingrediente sos:
- Cimbru 2 gr
- Lamaie 10 ml
- Miere 30 ml
- Mustar 15 gr
- Suc portocale 60 ml
- Mix de Ulei 60 ml
- Usturoi 5 gr

Mod de preparare

  • 1. -Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga zeama de lamaie, vinul rosu, scortisoara si para. Se da in clocot o singura data.
  • 2. -Se ia cimbrul, usturoiul, mixul de ulei, sucul de portocala, mierea si mustarul si se mixeaza pana se ingroasa.
  • 3. -Ceapa si ardeiul se taie julien, rosiile cherry se taie in jumatate, mixul de salata se rupe.
  • 4. Modalitate de prezentare: -Se amesteca legumele si mixul de salata cu sosul vinegreta. Se aseaza pe farfurie in forma unei piramide, apoi se rade branza Roquefort de jur inprejur. Para in vin se taie felii si se aseaza deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu