do

Dai un like, si primesti toate noutatile pe facebook

Get this Here

marți, 6 august 2013

Penne cu roșii cherry, spanac, ricotta și pesto

 

Ingrediente

2 linguri ulei de măsline
3 căței de usturoi, tocați
1 linguriță fulgi de ardei iute
2 conserve de roșii de 400g
500g de penne
200g de spanac, tocat grosier
4 linguri de ricotta
4 linguri de pesto
parmezan, pentru servit (opțional)

Mod de preparare

  • 1. Încinge uleiul într-o cratiță, adaugă usturoiul și sotează-l până devine auriu. Adaugă fulgii de ardei iute și roșiile, asezonează bine și lasă sosul să fiarbă 15 minute, până când scade și se îngroașă.
  • 2. Între timp, pregătește pastele conform instrucțiunilor de pe pachet și adaugă spanacul în ultimele 2 minute. Scurge-le bine și adaugă-le peste sos, apoi împarte în 4 boluri. Servește cu ricotta, pesto și fâșii de parmezan, după preferință.
  • 3. V.N. per porție: 641 kilocalorii, 24g proteine, 17g grăsimi, 2g grăsimi saturate, 99g carbohidrați, 7g fibre, 9g zahăr, 0,4g sare
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu