Ingrediente
350g de farfalle
300g de broccoli, rupt în buchețele
1 lingură ulei de măsline
3 piepți de pui fără piele și fără oase, tăiați cubulețe
2 căței de usturoi, zdrobiți
2 linguri de muștar cu boabe
sucul de la 1 portocală mare
25g fulgi de migdale
300g de broccoli, rupt în buchețele
1 lingură ulei de măsline
3 piepți de pui fără piele și fără oase, tăiați cubulețe
2 căței de usturoi, zdrobiți
2 linguri de muștar cu boabe
sucul de la 1 portocală mare
25g fulgi de migdale
Mod de preparare
- 1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Cu 3 minute înainte să fie pastele gata, adaugă broccoli și fierbe-l împreună cu pastele.
- 2. Între timp, încinge uleiul într-o tigaie și prăjește puiul pe toate părțile, timp de 8-10 minute, până se rumenește uniform. Adaugă usturoiul în ultimele 2 minute.
- 3. Amestecă muștarul cu sucul de portocale într-un castron mic. Toarnă amestecul peste carnea de pui și fierbe-le împreună 1-2 minute. Scurge pastele și broccoli, păstrând 3 linguri din apa în care au fiert. Amestecă pastele cu broccoli și cu puiul. Adaugă apa de la paste și migalelele, asezonează după gust și servește.
- 4. V.N. per porție: 531 kilocalorii, 43g proteine, 70g carbohidrați, 11g grăsimi, 1g grăsimi saturate, 6g fibre, 0,52g sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu