Ingrediente
2 linguri ulei de măsline3 căței de usturoi, tocați
1 linguriță fulgi de ardei iute
2 conserve de roșii de 400g
500g de penne
200g de spanac, tocat grosier
4 linguri de ricotta
4 linguri de pesto
parmezan, pentru servit (opțional)
Mod de preparare
- 1. Încinge uleiul într-o cratiță, adaugă usturoiul și sotează-l până devine auriu. Adaugă fulgii de ardei iute și roșiile, asezonează bine și lasă sosul să fiarbă 15 minute, până când scade și se îngroașă.
- 2. Între timp, pregătește pastele conform instrucțiunilor de pe pachet și adaugă spanacul în ultimele 2 minute. Scurge-le bine și adaugă-le peste sos, apoi împarte în 4 boluri. Servește cu ricotta, pesto și fâșii de parmezan, după preferință.
- 3. V.N. per porție: 641 kilocalorii, 24g proteine, 17g grăsimi, 2g grăsimi saturate, 99g carbohidrați, 7g fibre, 9g zahăr, 0,4g sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu