Ingrediente
ulei de măsline, pentru uns4 linguri de oțet balsamic
250g de roșii cherry, pe vrej
2 medalioane de ton (150g fiecare)
frunze de salată, pentru servit
Mod de preparare
- 1. Încinge cuptorul la 200ºC. Amestecă 2 linguri ulei de măsline cu oțetul balsamic și asezonează. Pune roșiile într-o tavă și toarnă sosul obținut peste ele. Dă-le la cuptor 15 minute. Între timp, încinge o tigaie-grill. Asezonează și unge cu ulei bucățile de ton, apoi frige-le câte 2 minute pe fiecare parte. Servește peștele împreună cu roșiile, frunze de salată și sosul de oțet balsamic.
- 2. V.N. per porție: 350 kilocalorii, 37g proteine, 9,1g carbohidrați, 18,6g grăsimi, 3,1g grăsimi saturate, 1,7g fibre, 0,23g sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu