Ingrediente
12 felii de bacon4 linguri oțet de sherry
500g de ardei copți din borcan, scurși și feliați
800g de fasole albă din conservă, scursă și clătită
150g de spanac tânăr
Mod de preparare
- 1. Se încinge o tigaie și se prăjește fără ulei baconul, timp de două minute pe fiecare parte, până devine crocant. Apoi se așază pe un prosop de hârtie. Se păstrează în tigaie grăsimea lăsată de bacon, căreia i se adaugă oțetul. După câteva secunde, se adaugă ardeii și fasolea. Se asezonează și se încălzesc bine. Se amestecă spanacul, fasolea, ardeii și baconul, apoi se stropesc cu dressingul dorit.
- 2. V.N. per porție: 300 kilocalorii, 21g proteine, 15g grăsimi, 5g grăsimi saturate, 19g carbohidrați, 8g fibre, 1g zahăr, 2,1g sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu