Ingrediente
4 piepți de pui, fără piele și fără os
25g de unt amestecat cu 1 cățel de usturoi zdrobit
25g de pesmet
Mod de preparare
- 1. Așază puiul într-o tavă, unge-l cu puțin unt, asezonează după gust și dă-l sub grillul guptorului timp de 15 minute, întorcând carnea o dată la jumătatea intervalului.
- 2. Amestecă untul rămas cu pesmetul. Scoate puiul din cuptor, așază peste el amestecul de pesmet și mai dă sub grill timp de 3-5 minute, până se rumenește pesmetul, iar untul se topește. Servește împreună cu fasoel verde și cartofi copți dacă dorești.
- 3. V.N. per porție: 218 kilocalorii, 34g proteine, 5g cabohidrați,, 7g grăsimi, 4g grăimi saturate, 0g fibre, 0,37g
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu