-
Ingrediente
300 gr ciocolata amaruie
300 gr faina
330 gr zahar
300 gr unt
6 oua
150 gr picaturi de ciocolata
1/2 lingurita de sare
1 esenta de vanilie -
Mod de preparare
Topiti ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi, amestecand continuu pentru a se omogeniza uniform. Luam bolul cu ciocolata de pe aburi si lasam amestecul sa se racoreasca putin. Adaugam apoi peste ciocolata ouale, unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Adaugam apoi zaharul, faina, picaturile de ciocolata, sarea si esenta de vanilie si amestecam bine totul. Varsam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam negresa la cuptor, la 170 de grade pentru 25 de minute. Prajitura trebuie sa ramana usor umeda la mijloc. Lasam negresa sa se raceasca complet, apoi o taiem si o servim dupa preferinta.
miercuri, 31 iulie 2013
Negrese Americane - Brownies
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu